ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Φωτίου Τεφάνη προς μαθητές και κηδεμόνες

 

 

 

   Κατόπιν τηλεφωνικών αλλά και δια ζώσης συναντήσεων με τους κηδεμόνες, διεπίστωσα ότι πολλοί γονείς δεν είναι ενημερωμένοι σχετικά με την ύλη, τα προγραμματισμένα τεστ, τα διαγωνίσματα, τις προφορικές εξετάσεις στο μάθημα της Πλροφορικής σε Α΄ και Β΄ τάξη που έχουν αναρτηθεί και ανακοινωθεί στην ηλεκτρονική τάξη του μαθήματος.

      Επειδή διδάσκω σε πολλά τμήματα και μπορεί κάποια φορά να ξεχάσω σε ένα από αυτά να τους ανακοινώσω στη τάξη κάτι για την επόμενη εβδομάδα αλλά και επίσης να τους εφιστήσω τη προσοχή, γι’ αυτό αναρτώ ανακοινώσεις για τα παραπάνω θέματα και θεωρώ ότι με αυτό τον τρόπο γνωστοποήθηκε με σαφήνεια και έγκαιρα σε μαθητές και κηδεμόνες.

    Γι’ αυτό, μαθητές και κηδεμόνες μαζί, κάθε Παρασκευή μεσημέρι να βλέπουν τις ανακοινώσεις μου στην ηλεκτρονική τάξη καθώς και την ύλη με ερωτήσεις και απαντήσεις που έχουν αναρτηθεί στα ΈΓΓΡΑΦΑ της ηλεκτρονικής τάξης και τυχόν βίντεο.

ΕΠΙΣΗΣ!

Α) Οι μαθητές πρέπει πάντα να έχουν μαζί τους ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΧΑΡΤΙ τα στοιχεία σύνδεσής τους στην ηλεκτρονική τάξη με καθαρά γράμματα και διάκριση πεζών και κεφαλαίων χαρακτήρων. Στη περίπτωση των ηλεκτρονικών τεστ ΜΗΔΕΝΙΖΟΝΤΑΙ αν δεν μπορούν να συνδεθούν!!!

Β) Τα ΠΑΡΑΘΥΡΑ και η ΠΟΡΤΑ του εργαστηρίου θα είναι πάντα ΑΝΟΙΧΤΑ ώστε να σχηματίζεται ρεύμα διότι στο εργαστήριο μπαΊνουν ΟΛΟΙ οι μαθητές του σχολείου και οι πιθανότητες μόλυνσης με covid-19 είναι αυξημένες! Γι αυτό οι μαθητές πρέπει να είναι ντυμένοι κατάλληλα.

 

Άγιος Δημήτριος, 26 Νοεμβρίου 2021

 

ΦΩΤΙΟΣ ΤΕΦΑΝΗΣ

 "Όλες οι προσπάθειες στη διαπαιδαγώγηση θα είναι μάταιες, μέχρι να μάθετε τα παιδιά ν’ αγαπούν τα πουλιά, τα λιβάδια και τα λουλούδια."

ανώνυμος