Ομάδα μαθητών του σχολείου μας #TeamNokia, που συμμετείχε στο project «IoT Theme day-Ημέρα του Διαδικτύου των Πραγμάτων» της ΝΟΚΙΑ και της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών κατά το σχολικό έτος 2019-20, έλαβε το 3ο βραβείο και προσεκλήθη να παρουσιάσει την εργασία της στο 18ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών που διεξήχθη στην Ερέτρια στις 25-27 Σεπτεμβρίου 2020. Δείτε εδώ το πρόγραμμα του Συνεδρίου. 

Στην ομάδα συμμετείχαν οι: Βασίλης Αναγνωστός, Ζέτα Καζετόρη, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Δημήτρης Μυγδανάλευρος και εκπόνησαν μια εργασία με τίτλο: «Εφαρμογή του ΙοΤ στο σχολικό περιβάλλον με σκοπό τον μετριασμό και την προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή». Να σημειωθεί ότι η εργασία ολοκληρώθηκε μέσα στις πολύ δύσκολες συνθήκες της καραντίνας και υπεβλήθη στις 29 Μαρτίου 2020. Κρίθηκε από επταμελή κριτική επιτροπή από διακεκριμένα στελέχη της ΝΟΚΙΑ και μέλη της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών και τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν στις 18 Σεπτεμβρίου. Οι μαθητές μας έλαβαν ιδιαίτερα επαινετικά σχόλια από τους κριτές των εργασιών,  ιδιαίτερα από τα στελέχη της ΝΟΚΙΑ. Μπορείτε να ακούσετε εδώ τα σχόλια των κριτών της Nokia.

Η παρουσίαση στο Συνέδριο της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών έγινε διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας τηλεδιάσκεψης ΖΟΟΜ στη δεύτερη πρωινή συνέδρια της δεύτερης ημέρας του Συνεδρίου και μπορείτε να την παρακολουθήσετε ολόκληρη στο βίντεο που ακολουθεί. 

  Υπεύθυνη Καθηγήτρια: Μαρία Χριστοπούλου, Χημικός Μηχανικός ΕΜΠ, Μ.Ed.

Συγχαρητήρια στους μαθητές μας!!! Ας γίνουν φωτεινό παράδειγμα για όλους!

 

Απολαύστε εδώ ένα αναμνηστικό βίντεο για τη διαδρομή μας στο project: TeamNokia_Memories από τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη. 

 "Όλες οι προσπάθειες στη διαπαιδαγώγηση θα είναι μάταιες, μέχρι να μάθετε τα παιδιά ν’ αγαπούν τα πουλιά, τα λιβάδια και τα λουλούδια."

ανώνυμος