Μαθητές μας για Rafting στο Βοϊδομάτη

1os Νεανικός Διαγωνισμός Rafting

 

 

Η Trekking Hellas διοργάνωσε με επιτυχία πιλοτικά τους Πρώτους Νεανικούς Αγώνες Rafting για παιδιά Γυμνασίου στις 11-13 Μαΐου 2018 στον Ποταμό Βοϊδομάτη, στα Ζαγοροχώρια. Μια ομάδα 8 μαθητών και μαθητριών του σχολείου μας κληρώθηκε να συμμετάσχει με ελάχιστο κόστος σ’ αυτήν τη μοναδική εμπειρία.  Παιδιά 11-15 ετών συνεργάστηκαν και αγωνίστηκαν στα γαλαζοπράσινα νερά του ποταμού για να κατακτήσουν τον τίτλο για την ομάδα τους, απολαμβάνοντας την εμπειρία του Rafting με ασφάλεια.

Στους αγώνες, νικητές ήταν τα χαρούμενα πρόσωπα των παιδιών που ήρθαν σε επαφή με το ποτάμι σε μία ξεχωριστή εμπειρία. Ήταν το ξεκίνημα για να καλλιεργηθεί στη χώρα μας η υπαίθρια εκπαίδευση και να φέρουμε τα παιδιά σε επαφή με τη φύση.

Ευχαριστούμε θερμά την Trekking Hellas, που με 32 χρόνια εμπειρία αποτελεί την πρωτοπόρο και μεγαλύτερη εταιρεία τουρισμού υπαίθριων δραστηριοτήτων στην Ελλάδα, για την ευκαιρία που μας έδωσε.

Λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε εδώ.

 "Όλες οι προσπάθειες στη διαπαιδαγώγηση θα είναι μάταιες, μέχρι να μάθετε τα παιδιά ν’ αγαπούν τα πουλιά, τα λιβάδια και τα λουλούδια."

ανώνυμος