Επίσκεψη στην Έκθεση TheChampions

 

Εντυπώσεις των μαθητών και μαθητριών μας από την επίσκεψη στην έκθεση «TheChampion»

Οι μαθητές της Β΄ τάξης του σχολείου μας επισκεφτήκαμε την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018 το Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος για να παρακολουθήσουμε την έκθεση TheChampion.

Οι εντυπώσεις μας από αυτή τη δραστηριότητα ήταν εξαιρετικές. Ήταν ιδιαίτερα πρωτότυπος και διασκεδαστικός ο διαδραστικός τρόπος μέσα από τον οποίο γνωρίσαμε διάφορα αθλήματα όπως ξιφασκία, επιτραπέζια αντισφαίριση, κωπηλασία, μπέιζμπολ κ.α.

Επίσης διευρύναμε τις γνώσεις μας με το παιχνίδι σε σχέση και με τη διατροφή. Με τα γυαλιά VR βρεθήκαμε σ έναν κόσμο εικονικής πραγματικότητας και νοιώσαμε πρωταθλητές αγωνιζόμενοι σ’ ένα φανταστικό γήπεδο ποδοσφαίρου.

Γενικά ήταν μία μοναδική και αξέχαστη εμπειρία που ο καθένας θα ήθελε να ζήσει.

.                                                                                       Ομάδα μαθητών Β1’&B2΄τάξης

Η διαδραστική έκθεση Thechampion στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμούαποτέλεσε για μένα μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Παράλληλα με τη γυμναστική καταφέραμε να συμμετάσχουμε και σε παιχνίδια ερωτήσεων που μας δίδαξαν καινούρια πράγματα. Με έναν περιορισμένο αριθμό αθλημάτων, από στίβο μέχρι και κωπηλασία, που όμως κατάφερε να μας ικανοποιήσει. Η έκθεση με καθήλωσε και με παρακίνησε να δοκιμάσω τα πάντα.

Φυσικά, μεγάλο ρόλο έπαιξε η παρέα όπου με έκανε να συναγωνιστώ αλλά και να ανταγωνιστώ με τους συμμαθητές μου. Τέλος θα ήθελα να αναφερθώ στα πρωτότυπα ολογράμματα και τα γυαλιά εικονικής πραγματικότητας που έδωσαν μία μοντέρνα πνoήστo χώρο. Γενικά πιστεύω ότι μια εκδρομή σε αυτό το μέρος παρέα με φίλους ή συγγενείς αξίζει το χρόνο και τα χρήματα αφού εκπληρώθηκαν και με το παραπάνω οι προσδοκίες μου.Κ.Μ.

Παρόλο που ο χώρος διέθεται λίγα παιχνίδια, το γεγονός ότι το καθένα είχε εξειδίκευση σε ένα διαφορετικό άθλημα μας έδινε τη δυνατότητα να τα δοκιμάζουμε όλα με το διαδραστικό τρόπο κάνοντας την παραμονή μας εκεί ακόμα πιο ενδιαφέρουσα. Σίγουρα θα ξαναπήγαινα με τους γονείς μου, είναι μία ευχάριστη εμπειρία που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί τους. Διασκεδάσαμε πολύ όλα τα παιδιά, συγκρίναμε τα σκορ μας κάνοντάς μας να θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι. Ο χώρος και το προσωπικό ήταν πολύ εξυπηρετικό και καλοσυνάτο μαζί μας. Το συστήνω ανεπιφύλαχτα.           Α.Λ.

Από το Champion κέρδισα πολλές εμπειρίες. Δοκίμασα την εικονική πραγματικότητα, αλλά και το ιό σημαντικό είναι ότι έμαθα σε τι είμαι καλός. Υπάρχουν πιθανότητες να γραφτώ ξιφασκία. Πήγα για να διασκεδάσω και έμαθα σε τι είμαι καλός. Προσωπικά έδωσα το 100%και μπράβο σε όλα τα παιδιά. Θα το σύστηνα σε όλους γιατί είναι ωραία εμπειρία. Χ.Ζ.

Οι εντυπώσεις μου από την επίσκεψη στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού για το «TheChampion” είναι πολύ θετικές γιατί μέσα από έναν πρωτότυπο και διαδραστικό τρόπο γνωρίσαμε διάφορα αθλήματα. Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία την οποία θα ήθελα να ξαναζήσω.       Ε.Φ.

 "Όλες οι προσπάθειες στη διαπαιδαγώγηση θα είναι μάταιες, μέχρι να μάθετε τα παιδιά ν’ αγαπούν τα πουλιά, τα λιβάδια και τα λουλούδια."

ανώνυμος